Vsi vprašalniki na tej strani so zapisani v obliki za moške. 
Če niste moškega spola, kliknite na stran z vprašalniki v obliki za ženske.

Vprašalnik o najinem odnosu

Vprašalnik je namenjen pregledu področij, ki so v najinem partnerskem oziroma zakonskem življenju morda moteča, ali pa so najina močna področja. Vanj so vključene najpogostejše teme, s katerimi se partnerji in zakonci običajno srečujemo v svojem partnerskem oziroma zakonskem življenju.

Vprašalnik osebnih moči in težav

V odnos vstopam najprej kot posameznik s svojimi dobrimi lastnostmi, pa tudi z nekaterimi šibkostmi in težavami. S tem vprašalnikom se lahko sprehodim skozi seznam nekaterih najbolj ključnih moči in težav, s katerimi se morda spoprijemljem v svoji vsakdanjosti.

Vprašalnik čustvenih kompetenc

Način, kako dobro se znava med seboj čustveno povezati, je v veliki meri odvisen od čustvenih kompetenc, ki sva jih razvila tekom svojega življenja. Z vprašalnikom lahko preveriva, kako dobro uporabljava čustvene kompetence v najinem partnerskem oziroma zakonskem življenju. 

Koliko sem odpustil?

Konflikti so sestavni del medsebojnih odnosov. Ne moremo se jim povsem izogniti, lahko pa se jih naučimo bolje obvladovati. Medsebojno odpuščanje po konfliktu je ena od ključnih veščin, ki nam pomaga ohranjati stabilne in povezane odnose. Z vprašalnikom Koliko sem odpustil lahko preverimo, ali smo kakšno zamero drugemu res v celoti odpustili.   

Kakšno je najino spolno blagostanje?

Spolnost je eno od temeljnih področij posameznikove osebnosti in je pomembno povezana s kvaliteto partnerskega oziroma zakonskega odnosa. Z vprašalnikom o spolnem blagostanju v dolgotrajnem partnerskem oziroma zakonskem razmerju lahko preverite, ali lahko na tem področju naredite še korak dlje k večji spolni dobrobiti.

Close Menu